Tippek férfiaknak, amivel elvarázsolhatják párjukat.

Még a legszenvedélyesebb kapcsolatot és az optimális libidót is kikezdheti az idő múlása, a sok stressz, a rohanó hétköznapok állandó rendje.

Még a legszenvedélyesebb kapcsolatot és az optimális libidót is kikezdheti az idő múlása, a sok stressz, a rohanó hétköznapok állandó rendje. Sokan észre sem veszik, hogy a forró, romantikus esték hangulatát lassan átveszi a rutin és a megszokás. Érdemes megállni egy pillanatra és elgondolkodni, hogy vajon mikor volt utoljára idejük egymásra és szerelmük kiteljesítésére. A meghitt párkapcsolatért, az élvezetes szexuális életért lehet, és érdemes is tenni! Próbálják ki tippjeinket, és csempésszenek egy kis huncutságot a hétköznapokba!

5 tipp, ha szeretne női partnere kedvében járni

  1. SMS-ek napközben: Egy-egy fárasztó munkanap után gyakran még az otthoni teendők egész sora vár a nőkre. Alig jut egymásra idő, így elég nehéz fenntartani az egymás iránti érdeklődést. Pedig nem is gondolnánk, hogy egy-egy apróság is milyen sokat jelenthet a szenvedély életre keltésében. Küldjön napközben párjának egy-egy kedves, vagy akár pajzán üzenetet az estére vonatkozó terveiről, és figyelje a hatást!
  2. Érzéki illatok: A nők számára nagyon fontosak az illatok, és egy-egy jól sikerült, az érzékeket kellemesen borzoló illatkompozíció intenzív vágykeltő hatással is lehet rájuk. Aromalámpába cseppentve –akár kombinálva is egymással – a megfelelő illatokat hathat párja libidójára. Vanília, ylang-ylang, jázmin, pacsuli, szantálfa, rózsa – bármelyik jó választás lehet.
  3. Édes kis semmiségek: A női orgazmus van, akiknél lágyabb, finomabb érintések bevetésével érhető el, míg van, akinél az erőteljesebb mozdulatok növelik a libidót. Duplázzon rá az érzékiségre, és próbálja ki, hogyan reagál kedvese, ha az eddigiektől eltérően ér hozzá, finomabb és gyengédebb vagy éppen szenvedélyesebb érintésekkel kényezteti! Bízzon magában, hogy meg tudja találni a kedvesének legjobban eső érintéseket.
  4. Célorientáltság helyett jelenlét: Szerencsére sok férfi célja, hogy maximális figyelmet adjon partnerének és eljuttassa a csúcsra. Ugyanakkor a nagy akarás és az ezen való stresszelés könnyen az ellenkezőjébe csaphat át, és a nő libidójára nem hat éppen jól, ha azt érzi, hogy épp az orgazmus nevű projekt megvalósítása a cél. Álljon kicsit lazábban a dologhoz, és igyekezzen megélni az összebújás minden pillanatának szépségét, és akkor lehet, hogy kedvese számára éppen ez a figyelem és jelenlét eredményezi majd a legteljesebb orgazmust.
  5. A jól bevált: A masszázs az a dolog, amit a legtöbb ember vég nélkül tudna élvezni, és mégis olyan ritkán ajándékozzuk meg egymást vele. A hétköznapokban sokszor – főleg ha már gyerekek is vannak -, az is nagy szó, ha egy-egy félórás-órás együttlétet sikerül összehozni valahogy. Ha kicsit több szervezés árán is, de érdemes időnként rászánni az időt, és egy finom masszázzsal kényeztetni kedvesét. Tovább növelheti a libidó-fokozó hatást, ha mandulaolajba, vagy felmelegített kókuszolajba csepegtet a már említett vágyfokozó illóolajokból, és ezt a keveréket használja masszázsolajként.
  6. A házitündér: Néha ha besegít a házimunkába, azzal időt takarít meg kedvesének, melyet utána együtt tölthetnek el. A legtöbb nő nem hogy férfiatlannak tartja a házitündérkedő férfit, hanem egyesen szexi, ha az erősebbik nem a konyhában szorgoskodik, vagy megcsinál valamit a lakásban, ami már régóta húzódik. Munkára fel és utána nyugodtan gyűjtse be a köszönő, elismerő kedvességet párjától.
  7. Karácsonyi köszönet: Az ünnep jó alkalom arra, hogy elmondják kedvesüknek, hogy mi mindent szeretnek be, hogy mi mindent köszönnek neki és mennyire hálásak, hogy önöket választott, hogy mellettük áll. A női szívet nagyon átmelengetik, ha észreveszik érzéseiket, ha tudják, hogy fontosak és szeretik őket.