Terápiák, tanácsadás, tréningek minden élethelyzetre

Szexuálterapeutáink egyénileg segítenek házassági és párkapcsolati problémák, vágy és libidó csökkenése, merevedési problémák, vagy impotencia esetén.

Házassági és párkapcsolati problémák

Tanácsokat adunk azon pároknak, akik nem találják a boldogságot a kapcsolatukban és a szexuális életünkben. Forduljanak hozzánk, ha más szexuális igényeik vannak, nincsenek összhangban, már elmúlt a vágy, vagy elhidegültek egymástól.

Vágy és libidó csökkenése, hiánya

Esténként már csak bezuhannak az ágyba, és nem is emlékszik rá, mikor szeretkeztek utoljára? Segítünk, ha bántja, hogy partnere már nem közeledik önhöz, vagy épp öntől kap elutasítást.

Pornófüggőség, Szexuális függőség

A szexualitásnak kiemelt szerepe van egy párkapcsolatban, de nem engedhetjük, hogy ez legyen az egyetlen örömforrás. Forduljon hozzánk, ha úgy érzi, túlzott mértékű szexuális vágyai akadályozzák az élet más területein való kiteljesedését.

Alkalmi kapcsolatok útvesztője

Valódi intimitásra, testi-lelki közelségre vágyik, mégsem jut tovább az alkalmi kapcsolatokon? Ha nem érti, miért nem tud mélyebb kötődést kialakítani, bár vágyna rá, bátran kérje segítségünket.

Merevedési problémák, impotencia

Forduljon hozzánk bizalommal, ha párja már nehezen tudja izgalmi állapotba hozni, illetve a merevedése a behatolás előtt vagy után megszűnik.

Ejakulációs nehézségek, korai magömlés

ha korai magömléstől szenved, vagy épp hosszas izgatás után sem – vagy csak nagyon nehezen – sikerül elérnie az ejakulációt.

Fájdalmas szex és női orgazmuszavarok

Ha nőként már nem érez izgalmat partnere iránt, ha a nedvesedés hiánya vagy csökkent mértéke miatt fájdalmassá vált a szeretkezés, vagy nem sikerül eljutnia az orgazmusig, bátran kérjen segítséget.

Szexuális tanácsadás, konzultáció

Forduljon hozzánk, ha úgy érzi, szexuális életében tanácsra van szüksége, egy-egy kérdésre nem találja a választ,ha nincs kivel megbeszélnie problémáját. A konzultáció lehetőséget ad, hogy egy két ülés alatt megtalálja a megoldáshoz vezető utat!

Önértékelési zavar

Életvezetési tanácsadás

Szakmai személyiségfejlesztés

Terapeutáink

Megfelelő szakmai tudással, a legjobb módszert megtalálva segítsünk minden hozzánk fordulónak. Munkánk során minden esetben személyre szabott tanácsadást és terápiát alkalmazunk. A kognitív terápiát esetenként kiegészítjük különböző rehabilitációs, rekreációs módszerekkel, coach technikákkal, személyiség- és önismeret fejlesztéssel.

Tóth Melinda – Párkapcsolati- és szexuálterapeuta

Hitvallásom: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne testi-lelki harmóniában és szexuális boldogságban éljünk! Rólam bővebben

Szentgyörgyi Edit – Párkapcsolati- és szexuálterapeuta

Hitvallásom: Kezd el élni és élvezni az életed és tedd ezt boldogságban és szerelemben! Rólam bővebben

az adatkezelési tájékoztatót

Adatai biztonságban vannak! Az itt megadott adatokat kizárólag szakértőink látják, és azokat semmilyen formában nem adják át harmadik személynek.