Tippek nőknek, amivel elvarázsolhatják párjukat

Még az erősebbik nemnek is jól esik a figyelem, a szeretet megnyilvánulása, ha éreztetik vele, hogy Ő az igazi férfi.

Még az erősebbik nemnek is jól esik a figyelem, a szeretet megnyilvánulása, ha éreztetik vele, hogy Ő az igazi férfi. A sok munkahelyi stressz, az otthoni teendők, a rohanó napok malomkerekéből a partner figyelme segíthet kiszakadni, erőt és kitartást adni. A párkapcsolatok védelméért a nőknek fontos feladata, hogy figyeljenek partnerükre és társak, támaszok legyenek a nehézségekben és éreztessék, hogy szeretik, vágynak kedvesükre! Próbálják ki tippjeinket, és csempésszenek egy kis szerelmet, szexet a hétköznapokba!

5 tipp, ha szeretné elvarázsolni férfi partnerét:

1. Mindent a szemnek! A legtöbb férfi igen vizuális típus, így egy új, szexi fehérneművel nagy örömet szerezhet párjának. A választék pedig igazán bőséges: masnis csipkecsodáktól kezdve a minimál tangákon és neccoverallokon át egészen a lakk fűzőig terjed a kínálat. És ha munkaidőben küld egy pajkos sms-t vagy képet az esti látvány valamely részletéről, biztosra veheti, hogy partnere a munkaidő végén rohanni fog haza.

2. Szex társasjáték: Többféle szex társasjáték kapható a piacon, amelyek kis erotikus feladatokon keresztül vezetnek be a szenvedélyek világába. Ezek egyszerűbb verzióját akár házilag is elkészítheti, ha kis cetlikre vadító, szenvedélyes és buja feladatocskákat ír. Ezután nincs más dolguk, mint felváltva húzni egyet-egyet a papírok közül, és átadni magukat a huncut kis pillanatoknak! Már az, ha csak beszélnek a szexről beindíthatja a libidót; különösen a férfiak fantáziája szabadulhat el.

3. A változatosság gyönyörködtet: Merjen nyugodtan kísérletezni és olyan dolgokat is kipróbálni, melyekről eddig talán még nem is hallott. Az új pózok új élvezeteket is hozhatnak, így ha a könyvespolcon nincs még ott a Kámaszútra, akkor épp ideje beszerezni!

4. Ez egy új nő? Aki másfajta újítást szeretne, az egy új hajszín vagy új frizura, esetleg egy paróka beszerzésével vagy eddig öntől szokatlan ruhadarabok összeválogatásával is kivívhatja partnere figyelmét. Tartsa azonban szem előtt, hogy olyat válasszon, ami társának tetsző legyen. Akár egyetlen estére, éjszakára is új szerepet ölthet magára, hiszen kár lenne tagadni, hogy a férfiak fantáziája e téren határtalan, így nyugodtan adjon teret a változatosságnak ebben is.

5. Új helyszínek: Ha eddig a hálószoba volt a szexuális kalandozások legfőbb terepe, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja, hogy reagál párja, ha különlegesebb helyszíneken is megpróbálja elcsábítani! Óvatos duhajoknak ott a konyhapult és a zuhanyzó, de a lakás bármely szegletét ki lehet próbálni. Egy utazás alkalmával pedig a megszokottól eltérő szoba, ágy is beindíthatja a libidót. Bevállalósabbak kertben, hajón, autón, biliárdasztalon vagy akár magaslesen is átadhatják magukat a felhőtlen élvezeteknek.

6. Elsuttogott szavak: Ha eddig jellemzően inkább csendben élték meg a szexualitást, akkor új és izgalmas élmény lesz, ha szeretkezés közben beszélni kezd párjához. Mondja el neki, hogy mennyire jó érzést okoznak az egyes mozdulatai, hogy mire vágyna leginkább, és kérdezze meg, hogy ő mit szeretne!

7. Forogjon egész nap az erotika és a szex körül! Az előjátékot nem kell az esti órákra tartogatni. Már reggeli közben is lehet pajzán pillantásokkal vagy egy finom simogató mozdulattal borzolni partnere libidóját és ezt fokozhatja egész nap. Egy-egy elejtett kétértelmű, vagy igenis egyértelmű utalással, néhány kihízó mozdulattal felhúzhatja úgy a férfit, hogy az egész nap arra vágyjon, mikor húzhatja már be a hálószobába.

8. Nappal is be lehet bújni az ágyba! Sokan azt gondolják, hogy az összebújásra az esti, éjszaki órák a legjobbak, pedig a reggeli, vagy a napközben is hancúrozás is nagyon jó tud lenni, új színt vihet a szexuális életükbe. Mások a fények, más a hangulat és milyen izgalom van abban, hogy bármikor csöngethet a postás…

9. Ünnepi köszönet: Az ünnep jó alkalom arra, hogy elmondja kedvesüknek, hogy mi mindent szeret be, hogy mi mindent köszön neki és mennyire hálásak, hogy önt választotta, hogy ön mellett áll. A férfiaknak jó, ha érzik, hogy biztonságot adnak egy nőnek, amit a szebbik nem el is ismer és köszöni szépen.