Több idő az ágyban = kevesebb szex?

Könnyen gondolhatnánk a fenti állításnak épp az ellenkezőjét, azaz azt, hogy aki több időt tölt el az ágyban, az többet szerelmeskedik.

Könnyen gondolhatnánk a fenti állításnak épp az ellenkezőjét, azaz azt, hogy aki több időt tölt el az ágyban, az többet szerelmeskedik. Ám az Okcupid nevű nemzetközi társkereső sok ezer felhasználó bevallása alapján megállapította, hogy ennek épp az ellenkezője az igaz: azok, akik hosszabb időt töltenek el az ágyban, szexuálisan kevésbé aktívak és kevésbé magabiztosak.

A társkereső oldal felmérése alapján azok az emberek közül, akik este 11 óra előtt fekszenek le, és nem kelnek korán 23% vallotta magát szuper magabiztosnak a szexualitás területén. Míg azon felhasználók közül, akik rendre éjjel 1 óra után bújnak ágyba, és korán felkelnek, 33% nyilatkozott ugyanígy. Szóval, ezekből az adatokból úgy tűnik, hogy csak azért, mert valaki hosszabb időt tölt el az ágyban, még nem feltétlenül lesz belőle lepedőakrobata.

A fentiekkel összhangban van az is, hogy a keveset alvók 32%-a mondja azt magáról, hogy randizna valakivel csak a szex kedvéért, míg a sokat alvók 26%-a vallott magáról ugyanígy. Emellett a keveset alvók közül 10%-kal többen gondolják úgy, hogy a szex legfontosabb része az orgazmus, mint a sokat alvók közül. Úgy látszik, hogy csak azért, mert valaki szeret sok időt eltölteni az ágyban, korántsem jelenti azt, hogy fontosabb lenne számára a szex.

Ezek után már az sem meglepő, hogy a társkereső oldal adatelemzése szerint a keveset alvók körében 7%-kal többen vélekednek úgy (összevetve a többet alvó felhasználókkal), hogy a nyilvános helyen megeső szex izgalmasabb, mint a falak között történő szerelmeskedés. Ez a pont mondjuk logikus is, hogy aki kevés időt tölt az ágyban, szívesen szerelmeskedik máshol :).