A pasik 4 titkos erogén zónája

Köztudott tény, hogy a férfiak a nőkhöz képest sokkal könnyebben élnek át orgazmust.

Köztudott tény, hogy a férfiak a nőkhöz képest sokkal könnyebben élnek át orgazmust. Ez így is van, ugyanakkor az urak is igénylik a kényeztetés és az érintések sokféleségét, és egy tapasztalt, vagy az újdonságokra nyitott, érzékeny nő olyan változatos élményekben részesítheti párját, amiről az korábban nem is tudott. 4 erogén zóna tipp férfiakon!

1. A fenék és a comb találkozási pontja

A fenék ívének alsó vonala különleges erogén zóna a pasik többségénél! Próbálja ki, hogyan reagál az érintésére a kedves! Először simogassa finoman, aztán körmei élét finomat, a bőrt alig érintve húzza végig a bőrön itt. Ezután jöhetnek a kis paskolások, és az apró csókokra, harapdálásokra is jól reagálhat ez a terület!

2. A férfiak G-pontja: a prosztata

A Férfiaknak is van G-pontja, azonban ez kevéssé ismert, mint a nőknél, és mivel a végbélnyíláson át megközelíthető, így a pasik egy jelentős része ódzkodik attól, hogy bárki is megközelítse ezt a gyönyör pontot. Ha azonban pasink nyitott rá, akkor frenetikus élvezetben lesz része. A prosztata a húgyhólyag alatt található, dió nagyságú mirigy.

 

A legintenzívebb kéjt azzal lehet elérni, ha (síkosítót használva!) orális ingerlés vagy szeretkezés közben a végbélnyílásba benyúlva kényeztetjük a prosztatát, amit a végbélnyílástól számítva olyan 5 cm mélyen találunk, egy kerek szövetet tapinthatunk ki itt, ujjunkat kissé behajlítva. Simogatásokkal, finom ütögetésekkel is kényeztethetjük ezt a területet. Ha pasink nagyon elzárkózó, akkor közvetve is ingerelhetjük a prosztatát, a herék és a végbélnyílás közötti bőrfelületet nyomkodva.

3.A keresztcsont

Nem is gondolnánk rá, hogy mennyire érzékeny területről van szó. A hát alsó részén található, csontosabb terület számtalan idegvégződést tartalmaz, és a keresztcsont környéke idegi összeköttetésben áll a nemi szervekkel. Így ha ezt a részt ingereljük, akkor könnyen izgalomba jön a kedves! A legjobb, ha a párunk hason fekszik, és egy kényeztető, kellemes hátmasszázsban részesítjük, kiemelt figyelemmel a keresztcsont környékére. A simító és dörzsölő mozdulatok mellett a finom kis ütögetések is nagyon izgatóak tudnak lenni!

4.A talp

A pasiknak a talpa idegvégződésekkel jobban ellátott, mint a nőké, így egy kellemes talpmasszázs ideális bemelegítés számukra a hancúrozáshoz. A harmadik lábujj alatt, mintegy 7-8 cm-el lefelé van egy speciális akupresszúrás pont, aminek az a neve, hogy „Tavaszi Pezsgés”. Ha ezt a területet masszírozgatjuk, azzal az egész test vérkeringését fokozhatjuk, és erotikus izgalmat is kelthetünk párunkban.