Low budget randi tippek nyárra

 A pénz nem lehet kifogás, ha a szerelemről és a párkapcsolat megerősítéséről van szó.

 A pénz nem lehet kifogás, ha a szerelemről és a párkapcsolat megerősítéséről van szó. Egy kis tervezéssel és kreativitással szinte ingyenesen is összehozhatunk egy romantikus, vagy érdekes közös programot a kedvesünkkel. A közösen átélt új élmények pedig friss lendületet hoznak a kapcsolatba! Nézzük, hogyan is melegedhet össze párjával még jobban egy meleg nyári napon!

  1. Szabadtéri koncertek: Megkezdődtek a szabadtéri fesztiválok és koncertek időszaka, és ezek egy része ingyenes. Érdemes Google-ban rákeresni, hogy a környékünkön milyen koncertek lesznek a közeljövőben, és beírni a határidőnaplóba, vagy a telefonba emlékeztetőként, hogy le ne maradjunk róla!
  1. Piknikezés: A borongós, szürke tél után és változékony tavasz után a természet önmagában adja az élményt: illatos, virágzó bokrok, színes virágok, madárcsicsergés és lepkék mindenfelé. Egy-egy hétvégi uzsonnát miért is ne ejtenénk meg az étkező helyett ezúttal a közeli parkban vagy erdőben? Készíthetünk együtt is különféle finom falatokat, de meg is lephetjük a párunkat valami finomsággal, amíg ő épp ügyeket intéz, és akkor némi meglepetés is lesz a piknikezésben.
  1. Közös önkénteskedés: Kutatók megállapították, hogy ha segítünk másokon, akkor az nagyon jó érzéseket generál bennünk, és pozitív testi-lelki hatásai vannak. Ha a másokon való segítést kedvesünkkel együtt gyakoroljuk, akkor attól mindketten jobban érezzük majd magunkat, és ez a kettőnk közötti kapcsolatra is nagyon pozitívan hat! Vegyük fel a kapcsolatot a helyi szervezetekkel, és kérdezzük meg tőlük, hogy mire lenne szükségük. A legtöbb állatmenhelynek nagy segítség például, ha tápot adományozunk, vagy bevállaljuk, hogy havi néhány alkalommal megsétáltatjuk a védenceiket. Az is nagy segítség, ha bevásárolunk a szomszédban lakó idős embereknek, vagy éppen fordítási vagy adminisztrációs munkákkal segítjük valamelyik civil szervezet munkáját.
  1. Kiállítások látogatása: Kisebb múzeumok, művelődési házak és könyvtárak sokszor rendeznek ingyenesen, vagy alacsony áron látogatható kiállításokat. Ha párunk érdeklődik a kultúra és a művészetek iránt, akkor biztosan értékelni fogja, ha elhívjuk egy ilyen programra!
  1. Számolni a hullócsillagokat A közhiedelemmel ellentétben nem csak augusztusban számolhatjuk az égen a meteorokat! Egész évben lehet olyan szerencsénk, hogy hullócsillagot lássunk, persze van, amikor erre nagyobb az esélyünk.

Valószínűleg ilyenkor még érdemes több takaró alá bebújni kedvesünkkel a teraszon, és úgy kémlelni az eget. A titkos kívánságokról se feledkezzünk meg, ha hullócsillagot látunk!

  1. Biciklitúrára indulni: Miért is jó ötlet biciklizni? Mert felfrissülünk, ha a friss levegőn mozgunk, mert együtt gyönyörködhetünk a természetben, endorfint termelhetünk, új helyeket fedezhetünk fel, és közös élményeket gyűjthetünk be kedvesünkkel. Az is jó hatású, ha egy hétköznap délután kerékpárral körbecsavarogjuk a városrészt, ahol élünk, de akár hosszabb, több napos túrákra is indulhatunk. Sokan vannak, akik például a Fertő-tó vagy a Balaton körbetekerését kora nyárra tervezik.
  1. Sárkányeregetés: Kissé bolondos randi programnak tűnik, mégis érdekes, ha még nem próbáltuk. És nem mellesleg jól kitölthetjük vele a nyári hétvégéketis! Interneten keresztül egész kedvező áron rendelhetünk magunknak sárkányt, de akár otthon, házilag is elkészíthetjük!