Izgató könyvélmények

Az olvasás pozitív hatásairól eddig is tudtunk, ám ha azt vesszük, hogy vannak olyan könyvek, amik még a szexuális életünkön is tudnak dobni, akkor ezentúl talán gyakrabban ugrunk be a sarki könyvesboltba.

Az olvasás pozitív hatásairól eddig is tudtunk, ám ha azt vesszük, hogy vannak olyan könyvek, amik még a szexuális életünkön is tudnak dobni, akkor ezentúl talán gyakrabban ugrunk be a sarki könyvesboltba.

 Hogyan dobhatja fel egy könyv a szexuális életünket?

Egyrészt az erotikus irodalom jó kis vágyfokozó történeteket tár elénk, ami jó kezdete lehet egy vad éjszakának. Aztán vannak olyan könyvek, amik a szex technikájának fejlesztésében nyújthatnak segítséget, például erotikus masszázst is tanulhatunk belőlük. Harmadrészt vannak olyan önfejlesztő könyvek, amik az önismeret elmélyítését segítik, és így segíthetnek hozzá a tudatosabb szexuális élethez. Persze, egy könyvtől ne várjunk azért csodát, ha tartósabb ideje fennálló problémánk van, akkor érdemes szakemberhez fordulni vele.

Könyv tippek

Boccaccio: Dekameron: A szex örök, és mindig is érdekelte az embereket. Ezt bizonyítja a 100 erotikus novellából álló Dekameron is, amelyet a 14. században írt Boccaccio. A reneszánsz műből süt az élet örömeihez való jog, aminek ma is aktualitása van, az erotikus novelláknak pedig az ironikus, humoros beütés ad egy plusz töltetet.

Kámaszútra: A szexualitás irodalmának alapműve, a szerelem tudománya ez a könyv, ami lényegében a szexualitás kultúrájának ősi, szanszkrit nyelvű összefoglalója. Vátszjájana nevű indiai filozófus, író állította össze. A könyv többek között olyan témákat feszeget, mint az intim méretek, a vágy típusai és erőssége, és a különféle pozitúrák. Emellett szót ejt a feleségszerzásről is, és arról is, mi a teendő mások feleségével.

Borsa Brown: Az Arab – Szenvedély és erotika a Kelet kapujában: Különleges szerelmi történet egy szaúdi herceg és egy magyar nő között. Az izgalmas erotikus jelenetek mellett különleges élethelyzeteknek és a kultúrák keveredésének is tanúi lehetünk Borsa Brown könyvében.

Julius J. Coach: Nonstop szerelem: Van az úgy, hogy valóra válik egy gyerekkori álom. Gyuri talán nem is kér olyan irreálisat azzal, hogy a szomszédasszony lányát szeretné szeretőjének. Ám mikor álma valósággá válik, az élet kísértésként más nők csábításának teszi ki Gyurit.

Soma Mamagésa: Tiszta szex: Soma a tőle megszokott nyíltsággal avat be minket a szexualitás világának rejtelmeibe, és kendőzetlenül osztja meg személyes erotikus tapasztalatait is. Arra is felhívja a figyelmet, hogy a korábbi sérüléseink hogyan szabhatnak gátat az örömök felhőtlen élvezetének.