Segítség! Tavasz van, és szingli vagyok!

Terjengő ibolya illat a levegőben, simogató napsütés, és enyelgő párok a parkokban – vészesen közeleg a tavasz, és Ön még mindig egyedülálló? Tavasszal, amikor jobban élednek a vágyak, és kb minden a szerelemről szól, fájóbb lehet a szingli lét.

Terjengő ibolya illat a levegőben, simogató napsütés, és enyelgő párok a parkokban – vészesen közeleg a tavasz, és Ön még mindig egyedülálló? Tavasszal, amikor jobban élednek a vágyak, és kb minden a szerelemről szól, fájóbb lehet a szingli lét. Noha van abban valami sorsszerű, hogy kit mikor talál telibe minket Ámor-nyila, azért adunk néhány tippet, hogyan kovácsolhatunk egy kicsit a szerencsénken. 

Önismeret, hiedelmek feltárása

Ha mindig ugyanazon a módon fullad kudarcba az ismerkedési kísérletünk, vagy senki nem felel meg az elképzeléseinknek, esetleg olyan partnerekkel állunk le hosszabb időre, akik nem kedvesek, és elszívják az energiánkat, akkor előfordulhat az is, hogy van valami blokk vagy hiedelem bennünk, ami megakadályozza a boldogságot. Ezek feltárására sokféle mód van, ha szeretnénk mélyre menni az okok feltárásában, akkor pszichoterápiás ülés is javasolt.

Ne várjon sokat senkire!

Ma, hogy az internet ennyire kitágította a határainkat, és sok ezer férfi, illetve nő közül válogathatunk a világhálón, megvan az az illúzió, hogy rengeteg partner közül lehet válogatni, és bármikor jöhet egy még jobb. A nagy délibáb kergetésnek pedig megvan az a hátulütője, hogy sokan nem nagyon akarnak elköteleződni. Ha már 3-4 hónapja ismerkedünk valakivel, és párunk nem nyitott az elköteleződésre, akkor nem érdemes tovább várni rá! Nagyon ritkán előfordulhat az, hogy mondjuk egy előző szakítás sebein nincs túl a partner, de ha ez a helyzet, akkor látnunk kell rajta, hogy tesz azért, hogy mihamarabb helyrejöjjön (például pszichológushoz jár), ám így sanszos a koppanás.

Adja meg magának a törődést, amire a párjától vágyna!

Könnyű abba a hibába esni, hogy egy másik embertől szeretnénk megkapni valamennyi testi-lelki szükségleteink kielégítését. Pedig ez sosem lesz ilyen, akkor sem, ha egy jól működő párkapcsolatban leszünk! Próbálja megadni magának mindazt, amire vágyik, ez növelni fogja elégedettségérzését és önbecsülését, így pedig könnyebben rátalálhat Önre a szerelem! Például ha megértésre vágyik, akkor figyeljen oda magára, mikor túlhajtja magát, és adja meg azt a kis pihenést, és kikapcsolódást, amire vágyik. Vagy, mikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné, akkor ne hibáztassa magát, hanem próbáljon együttérezni saját magával.

Kényeztesse magát!

A szexualitás élvezetéhez jó esetben két ember kell, azonban akkor sem kell megvonni magunktól a testi örömöket, mikor egyedül vagyunk. Ha fejlesztjük önmagunk szeretgetésének minőségét, akkor nem csak több boldogságot élhetünk át szingliként, hanem a leendő párkapcsolatunk szexuális életéért is teszünk egyúttal. Ha jól esik, gyújtson meg füstölőket és gyertyákat, vegye fel a legszexibb fehérneműjét, és figyeljen oda, milyen érintések esnek a legjobban. Néhány szexuális segédeszköz beszerzése is igazán kellemes élményeket adhat!

Gondolja át, mire vágyik igazán!

Ha tudja, hogy mi az, amit keres, akkor könnyebben észreveszi, ha szembetalálkozik vele. Vegyen elő egy papírt (Word dokumentumot megnyitni is ér :)), és írja le, milyen társra vágyik igazán. Mi az, ami fontos Önnek, mi az, amit még tud tolerálni, és mi az, ami mindenképp kicsapja a biztosítékot. A lista érintheti a külső és belső tulajdonságokat, világnézeti hozzáállást, vallást, célokat, életstílust és a szabadidő eltöltését is.

Adja meg a lehetőségét annak, hogy megtalálja a Kedvest!

Ismerősi körökben történt olyan, hogy egy hölgy az egyik szupermarketben kiejtett a kezéből egy narancsot, és a férfi, aki felvette lett élete szerelme. Azonban nem mindenki ilyen szerencsés, hogy mondjuk a postán vagy az utcán köszönt rá a szerelem. Éppen ezért forogjon minél többet emberek között. Ha van olyan hobbija, akkor járjon el csoportos foglalkozásokra, nyelvtanfolyamra, szervezett túrákra. Az online társkeresőkkel is próbálkozhat, ezek viszont nagyobb türelmet igényelnek, és beletelhet egy időbe, míg megtanulja kiszűrni a komolytalan, vagy nem korrekt felhasználókat.