Főzz brokkolit, ha el szeretnéd bűvölni a nőt!

Valentin nap környékén sok pár kel útra és próbál keresni egy jó éttermet, hogy egy romantikus vacsorával ünnepeljék a szerelmüket.

Valentin nap környékén sok pár kel útra és próbál keresni egy jó éttermet, hogy egy romantikus vacsorával ünnepeljék a szerelmüket. Ám azoknak, akik szeretik meglepni a párjukat és nem egy előre látható, kiszámítható estére vágynak, nekik inkább érdemes kötényt és lábast ragadni és saját maguk elkészíteni a szerelmes vacsorát.

Nem kell most húslevesre és pörköltre gondolni, azt hagyjuk meg a vasárnapi ebédre, amit majd anyuka, vagy nagymama megfőz nekünk. Valami olyat készítsünk, mely a könnyű, alakbarát konyhát kedvelő hölgyeknek lesz szívmelengető és vágykeltő.

Levesnek válaszuk a brokkolit, mely a rengeteg jótékony hatása mellett élénk színű növény, mely mutatós a tányérban és nem utolsó sorban segít az estére hangolódni, hiszen az afrodiziákumok sorába tartozik. A hölgyek el lesznek ájulva, hogy ismered, megeszed a brokkolit és nem utolsó sorban meg tudod főzni. A leves után magadnak is kedvezhetsz egy kicsit, ha sertéstarját sütsz. Ezt előző este be tudod pácolni és a vacsora előtt csak a sütőbe kell betolni, ahol omlósra sül. A konyhában és a lakásban fantasztikus illat lesz tőle. A titok a pácolásban van. Ne sajnáld beletenni a fűszereket, melyek zamatossá teszik a húst és fokozzák a vágyakat. Ízletes, aromás borsikafű, melyet már az ókori rómaiak is vágyfokozónak tartottak; az illatos lestyán, mely az orron át melengeti a szíveket és a petrezselyem, mely neked segíthet, hogy harcra kész légy a vacsora végére. A fűszerekből a friss nővényt válaszd, ha megteheted, hogy jótékony hatásuk, illatuk intenzitása megfelelő lehessen. A karaj elkészítése könnyű és igazán férfias feladat, hiszen melyik nő ne örülne, ha egy illatozó hús kerülne a kötényes férfi kezei közül az asztalra. Desszertnek válassz gyümölcsöt, melyet már nem fontos az asztal mellett elfogyasztani, akár az ágyba is be lehet vinni. A mangó, a banán, az avokádó, és az eper mind jó választás egy szerelmes vacsora lezárásához és egy izgalmas éjszaka bevezetéséhez.

Bár lehet, hogy a vacsorafőzés kicsit több előkészületet igényel, mint egy asztalfoglalás, ám sokkal több lehetőség, romantika, játék, szerelem és vágy lehet benne. Az előjáték már a konyhában elkezdődhet. Például mit szólnál egy kis kóstoltatáshoz? Az első falatokat adhatod Te a partnerednek, vagy bekötheted a szemét és Ő kitalálhatja, hogy mit főztél neki, de az is lehet, hogy a gyümölcsöket egymás szájából csókkal lopjátok ki. Lehet hiányos öltözékben étkezni, például minden fogás végén a párodat megszabadíthatod egy újabb ruhadarabtól. Mindezt megtehetnéd egy étteremben? Ilyen szabadon biztosan nem.

Így hát, kötényt fel és készülj egy vágyakkal teli igazán különleges estére. A főzéshez pedig itt a segítség neked:

http://blog.keva.hu/recept/brokkolikrem-leves-2/

http://blog.keva.hu/recept/omlos-sertestarja/