Okos óvszer, ami mindent tud a szexuális életünkről

Ma már minden okos.

Ma már minden okos. És igen, az okostelefonok, okos otthonok és okos órák után most itt az okos óvszer is! Az egy jó kérdés ugyan, hogy ki akarná a szexuális életét szinkronizálni a közösségi oldalakkal, mindenesetre megnyugodhatunk: a hétköznapi óvszerek nincsenek semmiféle titkos funkciókkal felszerelve!

Az okos óvszer lényegében nem is maga az óvszer (nem lenne épp költséghatékony minden használat után a kukába dobni a spéci technológiát), hanem egy olyan speciális gyűrű, amit minden óvszerre felhelyezhetünk használat előtt. Ennek a gyűrűnek azonban nem az élvezet fokozása a célja, hanem az, hogy adatokat szolgáltasson az együttlét részleteivel kapcsolatban.

Képes megmérni a méretet, a döfések sebességét, az aktus időtartamát, az elégetett kalóriák számát, továbbá a hőmérsékletet és még a pozíciót is felméri. A kapott eredményeket pedig feltölti egy applikációba, ahol azokat összevethetjük a korábbi teljesítménnyel.

Az persze kérdés, hogy ugyan mi szükség van minderre, hogy ilyen mérhető és összehasonlítható üggyé tegyük a legintimebb pillanatokat? Ráadásul, ha valaki reálisan szembesül azzal, hogy egy szerelmeskedés (maga az aktus) nem tart tovább mondjuk nyolc-tíz percnél, akkor lehet, hogy súlyos csorbát szenved az önbizalma, miközben mondjuk partnerét sikerült ennyi idő alatt is tökéletesen boldoggá tennie.

Ugyanakkor, ha más férfiak teljesítményével összeveti valaki a kapott eredményeket, akkor az olyan szempontból megnyugtató is lehet, hogy látja: a baráti sörözések közben elhangzó másfél órás menetek nem biztos, hogy annyira fedik a valóságot.