Uralkodni vágyom rajtad

Az ágyon heverésztem és az este látott film néhány képkockáját idéztem fel, amikor kilépett a fürdőszobából.

Az ágyon heverésztem és az este látott film néhány képkockáját idéztem fel, amikor kilépett a fürdőszobából. Gyors léptei vonzották a tekintetem és minden gondolatom elszállt, ahogy őt figyeltem. Csodás volt, ahogy befeküdt mellettem, hozzám bújt és már le is hunyta a szemmel. Frissen zuhanyozva, vizes hajjal, vanília illata lengte be a szobát. Tökéletes volt. Minden porcikája imádnivaló. Buja idomok, pajkos szemek, érzéki, csókolni való ajkak.

Mellé bújtam és cirógatni kezdtem. Először csak az arcát, majd a karját, a melleit, a hasát. Érzékien siklottak puha bőrén az ujjaim.  Megkívántam, és birtokba akartam venni minden porcikáját. Nem is hallottam a vágytól, hogy be nem áll a szája, az este látott filmről csacsog. Egyetlen gondolat járta át elmémet, hogy csókolni akartam mindenhol. Megízlelni a bőrét, a vállába harapni, beletemetkezni a testébe.

Felnevetett.

– Tudod, hogy csiklandós vagyok! Mindenhol! – nézett rám pajkos mosollyal.

Határozottabban kezdtem simogattam, miközben ő a hátán feküdt és finoman az ajkaiba harapott és a plafont fürkészte.

Megcsókoltam. A nyelvünk nem érintkezett, hiába igyekeztem, így egyre vadabbul haraptam a száját. Próbáltam uralni, de valahogy mégis az Ő akarata kerekedett felül.

Próbáltam megfordítani, de nem engedelmeskedett a teste. Egy pillanatra eltoltam, hogy jobban értsem, mire vágyik.

Találkozott a pillantásunk, majd megcsókolt. Szenvedélyesen, birtoklón, s bennem feltámadt a remény, hogy végre sínen vagyok, most már az enyém lesz!

Ám minél lelkesebben közeledtem, ő egyre hűvösebb lett és miközben ujjaival a hátamon dobolt, egy pillanat alatt elillant a vágyam.

– Untatlak? – néztem dühösen a szemeibe.

– Nem! – hallottam határozott válaszát, miközben egyre jobban elhúzódott tőlem.

– Mit akarsz?   – szegeztem neki a kérdést, kissé talán dühösebben, mint szerettem volna.

– Csak dugj meg! – érkezett határozott válasza.

Idegenen csengett a hangja, de illett hozzá. Jéghidegen nézett rám, szinte kifejezéstelen arccal. Éreztem, megint Ő hajt uralma alá. Nem, nem fogom megengedni – döntöttem el abban a pillanatban és erővel megfordítottam a testét. Lábait terpeszbe toltam és határozottan combjai közzé siklottam. Megemeltem a csípőjét, miközben illatos haját hátrahúztam. Nyaka kecsesen hajlott hátra és illatával elbódított.

Keményen, haragból szerettem volna magamévá tenni, de erőszakos kérése finom bájjá szelídült kezeim között, de nem hagytam magam. Erős, határozott mozdulataim szinte törékeny madárrá változtatták, ahogyan ringott teste, hullámoztak mellei előttem. Erős voltam, de illata, vonalai, bája uralmuk alá hajtottak és már csak arra figyeltem, hogy jó legyen neki. És jó volt. Jól érezte magát. Hallottam, szaggatott légzésén, éreztem teste feszülésén és láttam szeme csillogásán…