Ragyogó mosoly az őszi napsugarakban

Ragyogó volt a mosolya az őszi napsugarakban.

Ragyogó volt a mosolya az őszi napsugarakban. Kéz a kézben sétáltunk, kissé dideregve fogva össze magunkon a kabát nyakát. Sokat beszélgettünk, milyen volt, mikor először ültünk a tóparton, s mindketten ábrándozva somolyogtunk a kezdeteken. Láttam a huncut fényt a szemében, amikor a lakásba értünk. Lesegítettem a kabátját és töltöttem mindkettőnknek egy pohár bort. Koccintottunk, folytattuk a beszélgetést az Élet nagy dolgairól, kettőnkről… “Emlékszel az első csókra?” Igen, minden percére.

Az ajkába harapva nézett kihívóan a szemeimbe, s én közelebb húzódva simogattam az arcát. Végighúztam a hüvelykujjam az ajkain, válaszul először finoman megnyalta, majd ráharapott. Tekintete eközben mélyen fúródott az enyémbe. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Forró, szenvedélyes játék kezdődött kettőnk között. Hosszú, szinte végtelennek tűnő percekig csókoltuk egymást. Az ajkába haraptam, válaszul eltűrte hosszú haját nyakának szép ívéről, s én szomjaztam az illatát, bőrének ízét.

Apró, érzéki csókokkal, simogatásokkal halmoztam el. A fülébe súgtam, mennyire kívánom, mennyire gyönyörű… Ajka mohón tapadt az enyémre, mikor az ölembe ült. A fenekébe markoltam, simogattam, öleltem. Egyetlen ügyes mozdulattal szabadította ki melleit a ruha alól, s én imádtam közéjük fúrni a fejem, markolni, nyalni, harapni őket… Türelmetlenül gombolta ki az ingem. Felállt rólam, s mint akik nem tudnak egymás teste nélkül élni, ölelkezve botorkáltunk a háló felé.

Az ágyra löktem, s fekve folytattuk tovább a vetkőzést. Gyors mozdulatokkal hámoztam ki a ruháiból, s egyszer csak ott feküdt előttem a maga teljes tökéletességében. Pucéran, buján, kéjtől csillogó szemekkel, merészen felvont szemöldökkel, s én felöltözve csodáltam őt. Mozdulatlanul figyeltem minden apró mocorgását, ahogy elkezdte végigsimítani a testét. Egyik kezével a mellébe markolt, hogy aztán megnyalja a keményen meredő bimbót, míg a másikkal lassan haladt combjai találkozása közé. Megbabonázva néztem, miként izgatja magát. “Tudom, hogy ezt szereted.”- hallatszott valahonnét messziről a hangja. Igen, szeretem. Elképesztően izgató és megtisztelő egy ilyen pillanat.

Átveszem az irányítást tőle, mikor ujjaim megérintik. Pontosan tudom, mitől élvezne el néhány pillanat alatt, de most nem ennek van itt az ideje. Combjai közé fekszem, s finoman nyalni kezdem. Teste összerándul az első érintésektől, felsóhajt, majd teljesen átadja magát nekem. Határozott, ugyanakkor finom mozdulatokkal kényeztetem. Hüvelye kissé szorít, mikor két ujjal hatolok belé. Nem mozdulok. A nyelvem kitartóan ostromolja, de az ujjaim mozdulatlanul maradnak benne.

Néha azt érzem, szétroppantja őket, mikor elélvez. Megragadja a fejem és a hajamba markolva nyög fel. Hol csak a nyelvem, hol csak az ujjaim sodorják újabb és újabb orgazmusok felé, hol egyszerre mind a kettő. Szám fénylik a nedvétől, mikor megcsókolom. Mellé fekszem. Egyik karom a feje alatt a kényelmét, míg a másik a gyönyörét szolgálja. A számba nyög a heves rohamtól és lihegve suttogja “Dugj meg keményen…!” Minden erőmet összeszedve teljesítem kívánságát. Érzem, amint az ingem izzadtan tapad a hátamra, testem megfeszül, karom görcstől ég.

Szinte beleremegnek az ablakok a gyönyörébe, de nem hagyom abba… Ameddig erőtlenül meg nem fogja a kezem, keményen dugom, ahogy kérte. Teste még remeg, mikor hagyom megpihenni egy kicsit, ezért utasítom, hogy forduljon hasra. Tettetett vonakodással teszi meg, én pedig elhelyezkedek a combja mellett. Csiklója még lüktet a vágytól, ezért kissé szétnyitom a lábait és alig észrevehető mozdulatokkal, erősebben nyomva szorítom neki az ujjam. Hogy tudományosan mit csinálok? Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy hosszú percekig élvez így teljes önkívületben, s ez nekem elég.

Kimerülten bújunk végül egymás karjaiba. Simogatom, csodálom a testét, míg álomba nem szenderül.