Nyári éjszaka

Furcsa bizsergető érzés ébresztett.

Furcsa bizsergető érzés ébresztett. Hirtelen nem tudtam, hogy a szél játékát érzem-e a bőrömön, vagy egy finom simogatást. Szinte hozzá sem ért a karomhoz, mintha csak fölötte néhány milliméterrel suhant volna át valami. Ahogy kinyitottam a szemem, láttam, amint a hold besüt az ablakon és a meleg szél mozgatja a függönyt, mely hol eléri az ágyat, hol nem. Egy pillanatra átsuhant a fejemben, hogy talán van itt valaki.

A gondolatot gyorsan elhessegetem és nagyot szippantottam a meleg, de mégis frissítő levegőből és újra lehunytam a szemem. Talán csak egy perc, vagy egy óra is eltelt, újra ugyanazt éreztem. Lágy bizsergést a karomon. Először lentről indult, egészen a csuklómtól, majd a vállamnál visszafordult és finoman csúszott le az ujjamig. Ott egy pillanatra megállt és mintha egy nedves ajkat éreznék, mely lágyan végigcsókolja a legkisebbtől a hüvelykujjamig mindet, majd újra megindul felfelé. Olyan lassan finoman érint, mintha lopva settenkedne.

A vállamnál ezúttal tovább halad és a nyakam érintésébe az egész testem beleremeg. Szeretném kinyitni a szemem és megfordulni, hogy lássam, ki érint ilyen finoman, de nem merek mozdulni. Félek, hogy újra elillan a széllel és nem érezhetem tovább. A finom kéz már a hajamba túr; lassan, mintha minden hajszálamat át szeretné egyenként simítani. Valami céltudatos vadság keveredik a sejtelmes ismeretlennel.

Közben érzem a leheletét a nyakamon. Nedves az ajka, mintha chardonnay-t ivott volna az imént és annak a zamatát élvezné tovább a bőröm érintésével. Remeg a testem, de mozdulatlanul. Félek a legapróbb rándulástól is, hogy tovaillan az érzés. Hagyom, hogy tovább borzolja a hajam, egyre hevesebben és a csókja is intenzívebbé válik. Az ajka már a merlot idézi, és szinte látom, ahogy vöröslik tőle a nyakam.

A keze hirtelen megmarkolja a hajam és hátra húzza a fejem. Már mozdulnék, amikor a fülembe harap, és a nyelve körbetáncol, alig érintve. Hallom, ahogy beszívja és kifújja a meleg, párás levegőt. A keze elengedi a hajam, melynek szinte fáj, hogy magára hagyják.

Az ismeretlen kéz lassan lecsúszik a nyakamon, körbefut a vállamon és lesiklik a lapockámon. Nem tudom visszatartani a remegésem, de a keze már a gerincem mentén halad lefelé. A fenekem domborulatain újra lelassít és finoman jár körbe. Amikor már újra lassabban vettem volna vele egy ritmusban a levegőt, akkor megharapja a fülem és csípőmet teljes erőből magához húzza. Érzem, ahogy enged az ajkának szorítása és szavak áramlanak felém.

          Fordulj meg! – szinte némán utasított, de eszembe sem jutott ellenkezni.

Amint érezte, hogy engedelmeskedem szavai hallatán, engedett a szorításon, de csupán egyetlen pillanatra. Amíg megérezte a szándékom, hogy felé forduljak, erősen taszított egyet a csípőmön és fordítva egyet egész testemen, hevesen csókolni kezdte a nyakam, mely megfeszült és miközben levegő után kapkodtam volna, inkább visszatartottam azt egy pillanatra. Csókjai ajkamon még hevesebbé váltak.

Szinte harapta, szívta és a szívem már a torkomban kalapált, de olyan vággyal szorított, hogy nem tudtam, a sajátom, vagy az ő szívének a heves dobbanásit hallom. Keze közben erősen markolta a fenekem és olyan hévvel húzott magához, hogy belefeledkeztem a nyári éjszakába. Kívántam, hogy még, és még hevesebben vonjon magához és csókoljon, harapjon.

Mit bánom már én, ha az ajkam felhasad, ha szájának erős szívása nyomot hagy a mellemen, csak még többet akartam és most azonnal. Érezni akartam teste minden porcikáját, együtt akartam mozdulni erős testének ritmusával. Vad mámoromban elfelejtettem a legtöbb szabályt – szerettem volna nem csak érezni, hanem látni is, ki korbácsolja ilyen mohón vágyaimat – és kinyitottam a szemem.

A szívem kalapált, levegő után kapkodtam és láttam, éreztem, ahogy a szél mozgatja a függönyt és borzolja a bőröm. A szorítás, az erős férfi test tartása, a bor illatú zamatos ajkak eltűntek. Egész testem verejtékben és vágyban úszott és a hajnali levegő sem akart enyhülést hozni a forró nyári éjszakára.