A fűzöld szőnyeg – egy legénylakás felavatása

Gábor elégedetten nézett körül új otthonában.

Gábor elégedetten nézett körül új otthonában. Minden az ő elképzelése szerint épült meg és az eredmény pontosan olyan lenyűgöző lett, mint várta. Dénes, a tervező az órájára pillantott és sóhajtott. Gábor egy volt a sok “macerás” ügyfél közül, akinek tökéleteset kellett alkotnia. A pénz nem jelentett akadályt, éppen emiatt úgy használta az építészt, mintha a tulajdona lenne a férfi. Dénes ősz hajába túrt és igyekezett nem gondolni a derekába nyilalló fájdalomra. Hatvan fölött már nem az igazi az ember…

– Nos… Ezt vártam, jó lett. – érkezett Gábortól a szűkszavú bírálat.

– Ajánlanál egy fiatal lakberendezőt?  – jött a nem várt kéréssel Gábor.

– A lányomat ajánlanám. Ő is az irodámban dolgozik. Igazán tehetséges. Akár már most megismerkedhetsz vele. Odaszólok, hogy várjon téged.

Gábor elegánsan parkolta le a Lexust az iroda előtt. Könnyed, magabiztos léptekkel indult el és elégedetten nyugtázta az elismerő tekinteteket. Pontosan tudta, mennyit ér a „húspiacon” és ezt nem is rejtette véka alá. Gondosan kidolgozott testén szépen feszült a farmer és a drága, olasz ing. Cipője tompa kopogása előre jelezte érkezését. Pillantása egy hófehér nadrágba bújtatott fenékre esett. Megállt és alaposan végigmérte. Fekete csizma, fehér nadrág és piros felső. Ki ez a nő? Így öltözködni?  Majdnem felnevetett, de visszafogta magát és köhintett. A nő megfordult és Gáborban elnémult a nevetés.

– Üdvözlöm, Gábor. Édesapám szólt az érkezéséről és már hozzá is láttam a tervekhez. – szólt nyugodtan Dóra és kezet nyújtott közben.

Gábor némán nézett a ragyogó kék szemekbe és tekintetével fogva tartotta őket. A nő meleg tenyere még akkor is erős kezében volt, mikor Dénes csatlakozott hozzájuk.

– Az én gyönyörű lányom! – mosolygott büszkén a férfi és egy atyai csókot nyomott a nő arcára.

– Dóra, ha jól emlékszem. – somolygott Gábor és a nő nyakának szép ívén pihent tekintete.

– Igen. Nos, az alábbi elképzeléseim lennének a berendezésekkel kapcsolatban. Tekintse meg őket és, ha sikerül választania, már ma elkezdem a beszerzésüket.

Gábor leült és megpróbált koncentrálni, de közben fél szemmel Dórát nézte. Fiatal volt és formás. Pont olyan, ahogy Gábor szerette.

– Ha nem bánja, Dóra, szeretnék csatlakozni Önhöz beszerző körútja során. Számomra fontos a kényelem, ezért szeretném először kipróbálni a bútorokat, mielőtt megveszem.

– Természetesen. Részemről indulhatunk.

Gábor kinyitotta a kocsi ajtaját, ezzel jelezve a nőnek, hogy együtt mennek. Kíváncsi volt Dóra illatára, de semmit sem érzett, mikor elhaladt előtte. Némán indultak útnak, csak a rádióból szólt halkan a jazz. Dóra egy füzetet vett elő és jegyzetelni kezdett.

– Van már elképzelése a stílusról?

– Természetesen. Pontosan tudom, mit akarok, ugyanakkor érdekelne, Ön mely stílust, színt és formákat ajánlaná nekem. Lényeges szempont, hogy tükrözze a személyiségem.

Dóra nem nézett a férfira. Szorgalmasan írt és bosszúsan ráncolta össze homlokát.

– Gábor, lehetek őszinte Önnel? – emelte váratlanul mélykék szemeit a férfira.

– Hogyne. Csak az őszinteséget fogadom el. Hallgatom.

– A minimál stílust tartom a legmegfelelőbbnek, ha Önről van szó. Szürke, acélkék, fehér, esetleg valami zöld…

Gábor hosszú percekig hallgatott, mire válaszolt.

– Kiváló. Remélem, minden gondolatomat ilyen pontosan fogja kitalálni… – nézett mélyen a nő szemébe, majd az ajkaira.

Dóra zavarba jött, mert érezte a férfi perzselő pillantását, és tudta mire gondol…

Az üzletbe érve a tulaj meleg mosollyal fogadta őket, majd kávéval kínálta a párost. Dóra évek óta jó üzletekhez segítette hozzá és most is hasonlóban bízott.

– Mivel szeretne kezdeni, Gábor?

A férfi körülnézett zsebre tett kézzel.

– Az ággyal. Válasszon nekem egy ágyat, Dóra.

A nő valamiért megborzongott. Gábor hangja erotikusan csengett a fülében… Összeszedte magát, de valahogy nem tudott tökéletesen koncentrálni. Egyszer csak megérezte a férfi illatát a háta mögül, majd az a furcsán erotikus hang közvetlenül a fülébe suttogott.

– Képzelj el egy ágyat, amin meztelenül fekszel, vonaglasz a kéjtől, a tested lángol, különösen a combjaid közt és te belemarkolsz a hófehér lepedőbe. Képzeld el azt az ágyat, amiben újra és újra részed lenne a tökéletes gyönyörben, amin izzadtan, pihegve feküdnél kielégülten. Képzeld el és válaszd ki nekem, Dóra… – suttogta Gábor és tenyerével végigsimított a nő hátán, egészen a csípőjéig.

Dóra remegő lábakkal futott ki az autóhoz. Arca égett, szíve vadul kalapált és úgy érezte, felizgult. Ahogy Gábor beszélt.

– Vigyél vissza az irodába, kérlek. Most rögtön! – förmedt rá a férfira, amikor csatlakozott hozzá.

– Megcsinálom a rám bízott munkát, de nem lehetsz jelen. Ha valami nem felel meg, jelezd és kicserélem, de nem akarom, hogy a közelemben legyél.

Megijedt a férfitól. Gyűlölte azt a típust, melyet Gábor is képviselt. Az arrogáns, magabiztos fellépést, a mindenkin átgázoló, lehengerlő modort, a minden pólusából sugárzó nárcizmust. Megijedt, mert ezt a férfit most mégis vonzónak, sőt izgatónak találta.

 

Olyan tűz lobogott a szemében, amilyet Gábor már jól ismert és most Dóra szemében akart látni, a szenvedély tüzét.

Szorosan magához vonta a nőt és megcsókolta. Dóra hiába ütötte a mellkasát, ő kitartóan csókolta azokat a szomjas ajkakat és amint a nő szája jobban szétnyílt, nyelve követelőzően nyomult befelé. Dóra hajába túrt és erősen tartotta a tarkóját. A nő ellenállása gyengült, míg végül megadta magát, átadva testét a vágynak. Visszacsókolt és óráknak tűnt, ahogy ott a parkoló közepén, fényes nappal egy idegen férfival élete legjobb csókját éli át. Gábor finoman megharapta az ajkát, nyelvével megérintette az ajkait és szüntelenül ostromolta. Egymáshoz simult testük és átölelte Gábor nyakát. Kívánta a férfit, akarta, hogy ott a parkolóban, mindenki szeme láttára essenek egymásnak.

– Tűnj a szemem elől! – zokogott fel Dóra és elrohant.

Gábor a hüvelykujjával lassan letörölte ajkait és Dóra távolodó alakját nézte. Megszerzi a nőt, tudta, és a legjobb, hogy Dóra fogja keresni a társaságát.

Egy héttel később már elégedetten kortyolta kávéját új lakása teraszán. Dóra végül kiváló munkát végzett. Minden egyes bútor Gábor kényelmét szolgálta, a színek pedig tökéletes árnyalattal kerültek a helyükre. Gábor kedvence a fűzöld szőnyeg lett, ami remekül illett a nappali szürkeségéhez. Élvezettel fürdött a tavasz első napsugaraiban, miközben olvasott és üzleti ügyeit intézte. Szinte várta, mikor szólal meg a csengő és nyugodt léptekkel ment ajtót nyitni. Dóra valósággal berobogott a lakásba és azonnal a lényegre tért.

– Elhoztam a számlákat és az elszámolást. Szeretném, hogy pont kerülne a közös munkánk végére.

Gábor lassan gombolta ki a nő ingét, miközben Dóra kiabált vele. A földre dobta, akárcsak a sajátját. A nadrágját is levette és végül egy szál boxerben állt a nő előtt. Dóra zihált, ugyanakkor éhes szemekkel nézte a felkínált testet.

– Én csak meg akarlak dugni úgy, ahogy még soha senki. – szólt határozott hangon Gábor, miközben a nő mögé sétált. Egyik karjával erősen átölelte derekát és megcsókolta a nyakát. Ajkai nedves nyomot hagytak a finom bőrön, csókjai útját kéjes sóhajok kísérték. Ujjai Dóra nadrágjába siklottak, majd fehérneműje alá, ahol lassú, kínzó simogatásba kezdett. Megmarkolta a nő mellét, aki erre felsikkantott és megpróbált Gáborra nézni, felkínálva ezzel ajkait, amire a férfi lecsapott. Ezúttal Dóra azonnal viszonozta a csókot és úgy érezte, elolvad a férfi ölelésében. Felnyögött, mikor magában érezte ujjait és valahol mélyen biztos volt abban, hogy Gábor megadja számára azt a gyönyört, amiről álmodni sem mert. Agya kikapcsolt és hagyta, hogy a férfi kedvére ízlelje őt. Érezte meztelen bőrén a nyitott ablakon beáramló hűvös levegőt, majd teste alatt a férfi ágyának puhaságát, ahogy ráfektette. Az erős test melegítette, miközben elveszett a csókjaiban. Gábor a feje fölé emelte kezeit és lefogta őket, míg a mellei közé fúrta fejét. Érzékien nyalogatta, harapdálta a kőkemény bimbókat, majd elengedte és szája egyre lejjebb és lejjebb okozott gyönyört. Extázisba repítette az a sok orgazmus, amire szomjazott a teste. Gábor feltérdeltette és lassan hatolt belé. Dóra fájdalmasan grimaszolt. Feszítette testét a férfi, mégis ő mozdult először. Gábor türelmesen megvárta, míg a nőt újra hatalmába keríti a kéj és határozott lökésekkel juttatta el a csúcsra újra és újra, míg végül a nő zokogott, hogy elég. Dóra magára húzta a takarót és könnyes szemmel bámult ki az ablakon. Minden annyira érzéki és csodálatos volt számára, de hogy pont ettől a férfitól kapta meg mindezt…

Gábor kikelt az ágyból, lezuhanyozott és rágyújtott a teraszon. Sokfajta nővel találkozott már, de Dóra olyan volt, mint egy szűzlány. Minden érintésére hevesen reagált és kiéhezve követelte azt, amit csak ő adhatott meg neki. Szép dolog a szerelem, de bárhogy cifrázzuk, a jó szex az alapja mindennek. Eszében sem volt beleszeretni a nőbe. Nem jelentett kihívást számára, viszont tudta, hogy könnyedén megkaphatja és ez kivételesen felizgatta. Gyönyörűnek találta és megszerezte. Ábrándozásából az ajtó csapódó hangja zökkentette ki. Dóra köszönés nélkül távozott és ő csak mosolygott.

– Visszajön! – nevetett magában és messzire pöccintette a csikket.