Kísérletezés a szexben

Bizonyára mindenki hallott már storykat szex-szerepjátékokról forró, rosé-fröccsös nyári estéken.

Bizonyára mindenki hallott már storykat szex-szerepjátékokról forró, rosé-fröccsös nyári estéken. Hol jókat nevetünk egyes eseteken, hol megbotránkozunk, de mindig ott a vágy, mélyen bennünk, hogy vajon milyen lehet. Nagyon sokakat visszatart a gondolat, hogy beöltözzenek egy-egy jelmezbe, valamilyen szerepet vegyenek magukra, de olyanok is akadnak, akiket egyes pózok, formációk riasztanak vissza, arról már nem is beszélve, hogy mi történik, ha egy extrémebb „jelenet” rosszuk sül el és lehet magyarázkodás a balesetin.

Senki sem úgy születik, hogy az egész Káma Szútra a kisujjában van. A szex attól lesz jó és változatos, hogy folyamatosan kísérletezik az ember, tanulja, megismeri saját és partnere igényeit, melyek mélyen bennünk vannak és megtapasztalja a gyönyör változatos formáit. Mindezt természetesen úgy, hogy nem erőltetéssel harcolják ki az újdonságot. Filmes ismereteink jó alapul szolgálhatnak egy különlegesebb éjszakához, azonban nem célszerű azonnal A szürke ötven árnyalatának világával kezdeni.

Amennyiben bizonytalanok vagyunk mind az eszköz, mind az újdonság kiválasztásában járjunk utána, mit mire és hogyan használhatunk. A szex shopok eladói segítenek, ha bizonytalanok vagyunk, de ha ehhez bátortalanok valaki, akkor az interneten is böngészhet. Fontos! Beszéljük meg partnerünkkel, hogy mit szeretnénk, mire vágyunk és kérdezzük meg, Ő mennyire nyitott, neki milyen fantáziaképek motoszkálnak a fejében.

Lehet, hogy amit az egyik fél izgatónak, vágykeltőnek gondol, azt a másik nem szívesen nézi, csinálja. Jó, ha előre tervezünk és nyugodt légkört teremtünk magunk körül. Nem biztos, hogy szeretnénk például, ha a gyerek éjjel felébredne, akkor egy rendőr jelmezben találna minket, partnerüket pedig a radiátorhoz bilincselve. No és az sem lenne jó, ha kizárnánk magunkat a szállodai szobából ádámkosztümben.

Jó, ha megbeszéljük, hogy mit szeretnénk, ám ha a tervek megvannak, akkor jöhet némi fantázia, sejtelmesség, hogy ne egy előre megadott forgatókönyv szerint történjenek az események, és ha valami nem úgy sikerül, ahogyan elterveztük, akkor se szakadjunk ki a szerepünkből. Próbálkozzunk, fedezzük fel a lehetőségeket, a bakiktól pedig nem kell tartani, maximum egy kiadós kacagás lesz belőle. Amikor már belelendül az ember, az eredmény kirobbanó és egy kis játékot mindenki szeret.