5 szexi tipp Valentin-napra – Túl a plüss szíveken

Minden nap remek alkalom arra, hogy kifejezzük a párunk iránt érzett szerelmünket, de a Valentin-nap jobban felhívja a figyelmet erre a témára.

Minden nap remek alkalom arra, hogy kifejezzük a párunk iránt érzett szerelmünket, de a Valentin-nap jobban felhívja a figyelmet erre a témára. Van, aki szerint snassz, hogy átvettünk egy amerikai ünnepet, míg mások örömmel ragadnak meg minden egyes alkalmat arra, hogy megünnepeljék a szerelmet és a szeretetet. De mit tegyünk, ha igazán emlékezetessé szeretnénk tenni társunk számára az ünnepet, és túl kívánunk lépni a plüss szív – csokor virág – bonbon vonalon? Ehhez adunk néhány tippet!

1.Tárja fel kedvese előtt a legszexibb fantáziáit!

Sokszor van úgy, hogy nehéz beszélni arról, mi mindent szeretnénk kipróbálni az ágyban. Pedig ki tudja, lehet, hogy a párunk is ugyanezt szeretné, csak nem meri kimondani. Mi lenne, ha a Valentin-napi ajándékkísérő képeslapon ezúttal nem a „Szeretlek, Kicsim. Boldog Valentin-napot” felirat szerepelne, hanem valami sokkal izgalmasabb? Viszont, ha a párunk nem nyitott a felvetésre, azt tartsuk tiszteletben!

2. Lepje meg kedvesét egy mini-utazással!

A hétköznapok taposómalmában könnyen kihal az izgalom és a vágy, a Valentin-nap jó alkalom lehet arra, hogy újra egymásra találjunk. Ehhez a legjobb egy kis környezetváltozás, és akár egy félnapos vagy egynapos kis kiruccanás is csodás lehet! Mit szeret leginkább a kedvesünk? Lazulni egy wellness programon? Kipróbálni egy új szaunaprogramot? A természetben tenni egy kis kirándulást? Lepjük meg vele! Extra meglepetés lehet, ha a program után nem haza, hanem egy meglepi szálláshelyre megyünk, ami tovább fokozza az izgalmakat ;).

3. Csapjunk kedvesünknek egy otthoni szexi-wellnesst!

Ehhez jó, ha van néhány óránk, mielőtt a kedves hazaérkezik. Rendezzük be a terepet, készítsünk valami különleges fogást, vagy rendeljünk finom falatokat. Mécsesekkel és gyertyákkal pakoljuk tele a fürdőt és a hálószobát, és ha párunk nyitott a romantikára, rózsaszirmokat is szétszórhatunk a földön. A vacsi után fürdessük meg a kedvest, egzotikus, érzéki illatú fürdőolajokkal masszírozgassuk át. Utána a hálóban folytatódhat az örömszerzés. Különlegességként egy pávatollal végigsimogathatja a legérzékenyebb pontokat.

4. Engedje át az irányítást!

Ajánlja fel kedvesének, hogy a Valentin-nap estéje csak róla fog szólni, és amit ő kér Öntől, azt teljesíti, legyen szó akár egy finom vacsora tálalásáról, egy órákon át tartó masszázsról vagy egy sztriptíztáncról – a többit a kedves képzeletére bízzuk!

5. Dicsérje orgazmusig a kedvest!

Előfordul, hogy odavagyunk a párunkért, csodáljuk, viszont ezt nem mondjuk el neki újra és újra, mert azt gondoljuk, hogy úgyis érzi, és már amúgy is, mennyiszer hallotta tőlünk. Nos, a dicséret és a szóbeli megerősítések mindig jól esnek, különösen pedig akkor, ha a párunk fő szeretetnyelve a kedves szavak. Próbáljuk ki, hogyan reagál szerelmünk, ha ezen a napon nem csak elégedetten nyugtázzuk magunkban, ami tetszik, hanem el is mondjuk neki. És ha ez jól működik, miért ne csinálnánk belőle rendszert? 🙂