A női mell

A női mell az a csodálatos testrész, ami valahogy mindig szemmagasságban van.

A női mell az a csodálatos testrész, ami valahogy mindig szemmagasságban van. A mindennapok apró, ám felemelő izgalmainak egyik forrása. Gondolok itt a dekoltázsra, például. Egy lopott pillantás rá és nem csak a látvány,de a lebukás izgalma is fokozza az élményt. Egyfajta jellemábrázolást ad rólunk azáltal, hogyan reagálunk,mikor kiszemelt keblünk tulajdonosa rajta kap.

Van,aki felöltöztetve és van,aki levetkőztetve szereti. Más-más élmény, azonos cél. Mint ahogy a hozzá viszonyulás is egyénenként eltérő. Sokan erősítik a Mr. Grey által kínált sajátos élvezeti metódust és sokan maradnak a manuális-orális módszernél. Az eszköz – tulajdonképpen – nem számít. A lényeg az élvezet. Mindkét fél számára.
Számos elnevezésével találkoztunk már és mérete is igencsak változatos, mely egyeseknek önbizalmat ad, míg másoknak épp ennek hiányát generálja. Szinte nap, mint nap hallom nőktől és férfiaktól egyaránt a mellekről alkotott véleményüket és kissé elszomorító, mennyire meghatározó szerepet töltenek be egy párkapcsolatban. Mintha csak ezen múlna egy nő személyisége! Pedig, ha jobban belegondolunk elsődleges funkciójába, hogy tápláljon, máris nem olyan szexi. Tudom, valakinek így is. Vagy csak így. Kevés olyan nővel találkoztam már, aki elégedett lenne a melleivel. Túl kicsi, lóg, túl nagy, nem úgy áll, nem szép a formája… Igen, változik. Hatással van rá a szülés, egy betegség és még az is, milyen melltartót visel az illető. Testünkkel együtt alakul, akár szeretnénk, akár nem. Szerencsére van megoldás arra, hogy elégedettek legyünk a női mellel férfiként és nőként egyaránt. Nem kevés pénzért kaphatunk kemény, hetyke műciciket, amik úgy állnak és úgy feszítik a fehér, vizes pólót, hogy az már nyálcsorgató. Amennyiben nem szeretnénk ilyen beavatkozáson átesni, megtanulhatjuk elfogadni azt, ami adatott. Nincs azzal semmi baj, ha szeretjük a testünket és másokkal is megszerettetjük. Milyen is a tökéletes női mell? Mitől mondhatjuk rá, hogy ez a legszebb, amit valaha láttam? (Fogtam) Természetesen mindenkinek mástól tökéletes. Méret, feszesség, kemény vagy puha, pajkos vagy szolid… Ami biztos, mindenki megtalálja a számára megfelelő, tökéletes mellett, amit, ha szerencséje van, szabadon nézhet, foghat, rágcsálhat, stb. ameddig csak jól esik. Vagy, amíg engedik…