Milyen problémák esetén segíthet a szexuálterapeuta?

Segítünk azon pároknak, vagy egyedülállóknak, akik nem találják a boldogságot párkapcsolatukban, vagy szexuális életünkben.

Segítünk azon pároknak, vagy egyedülállóknak, akik nem találják a boldogságot párkapcsolatukban, vagy szexuális életünkben.

Házassági és párkapcsolati tanácsadás

Tanácsokat adunk azon pároknak, akik nem találják a boldogságot a kapcsolatukban és a szexuális életünkben. Forduljanak hozzánk, ha más szexuális igényeik vannak, nincsenek összhangban, már elmúlt a vágy, vagy elhidegültek egymástól.

Vágy és érdeklődés csökkenése, megszűnése, hiánya

Esténként már csak bezuhannak az ágyba, és nem is emlékszik rá, mikor szeretkeztek utoljára? Segítünk, ha bántja, hogy partnere már nem közeledik önhöz, vagy épp öntől kap elutasítást.

Szexuális függőség

A szexualitásnak kiemelt szerepe van egy párkapcsolatban, de nem engedhetjük, hogy ez legyen az egyetlen örömforrás. Forduljon hozzánk, ha úgy érzi, túlzott mértékű szexuális vágyai akadályozzák az élet más területein való kiteljesedését.

Pornófüggőség

A pornográf  tartalmak alkalomszerű fogyasztása akár fel is pezsdítheti a párkapcsolatot, de ha ön vagy partnere már kizárólag ezek segítségével képes élvezni a szexet, ha már csak erre indul be a libidó, érdemes felkeresnie minket.

Alkalmi kapcsolatok útvesztője

Valódi intimitásra, testi-lelki közelségre vágyik, mégsem jut tovább az alkalmi kapcsolatokon? Ha nem érti, miért nem tud mélyebb kötődést kialakítani, bár vágyna rá, bátran kérje segítségünket.

Merevedési problémák és ejakulációs nehézségek

Forduljon hozzánk bizalommal, ha párja már nehezen tudja izgalmi állapotba hozni, illetve a merevedése a behatolás előtt vagy után megszűnik; ha korai magömléstől szenved, vagy épp hosszas izgatás után sem – vagy csak nagyon nehezen – sikerül elérnie az ejakulációt.

Fájdalmas szex és női orgazmuszavarok

Ha nőként már nem érez izgalmat partnere iránt, ha a nedvesedés hiánya vagy csökkent mértéke miatt fájdalmassá vált a szeretkezés, vagy nem sikerül eljutnia az orgazmusig, bátran kérjen segítséget.

Szexuális tanácsadás, konzultáció felnőtteknek

Forduljon hozzánk, ha úgy érzi, szexuális életében tanácsra van szüksége, egy-egy kérdésre nem találja a választ,ha nincs kivel megbeszélnie problémáját. A konzultáció lehetőséget ad, hogy  egy két ülés alatt megtalálja a megoldáshoz vezető utat!