Vibrátor, a csodálatos „kéjkütyü”

Még az 1880 – as években használták az orvosok a hisztéria kezelésére, de szerencsésen beszivárgott a hétköznapokba, és azóta is töretlen a sikere a vibrátoroknak.

Még az 1880 – as években használták az orvosok a hisztéria kezelésére, de szerencsésen beszivárgott a hétköznapokba, és azóta is töretlen a sikere a vibrátoroknak. Alkalmazását tekintve használhatjuk önkielégítésre és szex közben is magunk és partnerünk gyönyörére. Számtalan formában, méretben, színben kaphatók, interneten és szex shopokban is könnyen hozzá juthatunk.

Egészséges szexualitásunk alapfelszerelése, az otthonok, párkapcsolatok, egyedüllétek érzéki titka, mely szexuális játékaink kiváló segédeszköze. Fontos figyelembe venni, hogy nem helyettesítheti a másik fél által okozott gyönyöröket, de jelentősen fokozhatja.

A vibrátor nem csókol meg, nem simogatja érzékien a testünket, így csupán kiegészítőként használhatjuk, épp ezért, ha szexuális problémánk adódik, nem vágyakozunk a partnerünk iránt, ne ettől várjuk a megváltást. Ugyanakkor tökéletes arra, hogy szabadon megismerhessük testünket anélkül, hogy kudarcélményben lenne részünk.

Egy fáradhatatlan társ a mindennapokra, akár partnerrel élünk, akár megújulásra, izgalomra vágyók, utazók vagy dugóban várakozók vagyunk, mérete lehetővé teszi, hogy jusson hely számára.
A bőség zavara csak addig csal pírt az arcokra, míg rá nem jövünk, hogy egyedi mérettáblázatunk és a cél/ok meghatározása után már szinte integetnek a megfelelő darabok.

Igaz, hogy a női hüvely körülbelül 10 cm hosszúságú, de a rugalmas hüvelyizmok lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjanak a legkülönfélébb méretekhez is.
Maga ez a kis virgonc csodarúd, helyes alkalmazás esetén olyan kéjáradattal ajándékozza meg gazdáit, melytől álmatlan éjszakák jöhetnek a szomszédoknak.

Nem kell félni tőle, ő jobban remeg.
Egy biztos, nem ciki és mindenképp gazdagodunk egy új szexuális élménnyel! Merjük kipróbálni! Végül is, mit veszíthetünk?